Over ons

Van Lieshout Rubber
25 Jaar ervaring op het gebied van rubber matten

Wie zijn wij

Van Lieshout Rubber in Leende is uw partner als het aankomt op rubber matten.

Dankzij 25 jaar ervaring en oog voor kwaliteit bieden wij een doorlopend assortiment rubber matten in alle soorten en maten.

Onze missie

Wij streven er naar om u de beste kwaliteit rubber matten te bieden, tegen de beste prijs. Een variƫrend product aanbod, wat naast matten en tegels ook bestaat uit aanverwante artikelen.
Bij Van Lieshout Rubber komt kwaliteit op de eerste plaats.

Ons aanbod

Wij specialiseren ons in rubber matten in alle soorten en maten.
Rubber matten op rol of als losse tegel, maar ook stapelbakken en gitterboxen vindt u in ons product aanbod.

Bekijk hier het actuele assortiment.


Bent u op zoek naar duurzame en veelzijdige rubber matten voor uw woning, werkplaats of bedrijf? Dan bent u bij Van Lieshout Rubber in Leende aan het juiste adres. Ons assortiment rubber matten biedt oplossingen voor vele toepassingen en is geschikt voor intensief gebruik.

Onze rubber matten zijn ideaal voor zware belasting, dankzij hun duurzaamheid en flexibiliteit. Bovendien zijn ze antislip, wat het risico op uitglijden en vallen vermindert. Onze matten hebben ook geluidsreducerende eigenschappen, wat bijdraagt aan een rustigere en veiligere omgeving.

Of u nu op zoek bent naar rubber matten voor uw werkplaats, garage of magazijn, of rondom het huis, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze rubber matten zijn verkrijgbaar in verschillende typen, waaronder de rubber mat met hamerslag, anti-slip, traanplaat, met rijstkorrel en rubber tegels.

De rubber mat met hamerslag en anti-slip biedt uitstekende grip en is zeer geschikt voor toepassingen in werkplaatsen en garages. De traanplaat is zeer geschikt voor situaties waarbij veel loopverkeer is, zoals in magazijnen en loodsen. De rubber mat met rijstkorrel biedt extra grip en is ideaal voor toepassingen waarbij veel water aanwezig is, zoals in keukens en op boten. De rubber tegels zijn veelzijdig en kunnen op maat worden gemaakt voor diverse toepassingen.

Kies voor de hoogwaardige rubber matten van Van Lieshout Rubber en geniet van de vele voordelen die ons assortiment te bieden heeft.

Heeft u vragen over ons assortiment rubber matten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen en te adviseren bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie.